Гарнитура пенкала елора

QUICK OVERVIEW

• Eксклузивнo, високо квалитетен сет за пишување
• Во комплет: 2 елегантни пенкала
• Во домот ПП кутија

Каталошки број: 91362

Паковање: 1

300.00 ден