Гел пенкало

QUICK OVERVIEW

• Метален врв
• Удобно за пишување
• Должина на пишување: 300м
• Дебелина: 0.5мм
• Боја: плава

Каталошки број: 6107

Паковање: 12

30.00 ден

Производ од: