Хевталица СГ240

QUICK OVERVIEW

• Метален материјал
• Капацитет на хевтање: 25 листови
• Длабочина: 52мм
• Муниција: 24/6 и 26/6
• Капацитет на муниција: 100 парчиња

Каталошки број: 403296

Паковање: 1

400.00 ден

Производ од: