Хемиско пенкало лена

QUICK OVERVIEW

• Трајно обоено тело изработено од висококвалитетна пластика
• Со цврст врв и клипови
• Должина на пишување: околу 800м

Каталошки број: 91600

Паковање: 50

25.00 ден