Хемиско пенкало мове

QUICK OVERVIEW

• Трајно обоено тело изработено од висококвалитетна пластика
• Со цврст врв и клипови
• Должина на пишување: околу 800м

Каталошки број: 81132

Паковање: 50

14.00 ден