Вреќи за ѓубре со врвка 65×70 10ком.

QUICK OVERVIEW

  • Пакување: 10 ком.
  • Боја: плава
  • Димензии: 65 x 70 см.

Каталошки број: 408558

Паковање: 10

85.00 ден

Производ од: