Вреќи за ѓубре со врвка 73×110 10ком.

QUICK OVERVIEW

  • Пакување: 10 ком.
  • Боја: плава
  • Димензии: 73 x 110 см.

Каталошки број: 408558

Паковање: 10

150.00 ден

Производ од: