Корпа за ѓубре клик клак 25л.

QUICK OVERVIEW

• Пластичен материјал
• Со подвижен капак
• Бела боја
• Димензии: 240 х 520 х 300
• Капацитет: 25л

Каталошки број: 642105

Паковање: 1

900.00 ден

Производ од: