Корпа за ѓубре клик клак 50л.

QUICK OVERVIEW

• Пластичен материјал
• Со подвижен капак
• Бела боја
• Димензии: 380 х 640 х 300
• Капацитет: 50л

Каталошки број: 642020

Паковање: 1

1,300.00 ден

Производ од: