Сапун рефус за полнење апарати со сензор

QUICK OVERVIEW

– Сапун пена за раце
– Резерва за апарат со сензор

  • Капацитет на една резерва 650мл – 1850 перења

Каталошки број: 401455

Паковање: 1

380.00 ден

Производ од: