Средство универзално за чистење 5кг

QUICK OVERVIEW

– Универзално висококонцентрирано миризливо ср-во
за рачно и машинско чистење на сите водоотпорни површини
– Долготрајниот мирис ги елиминира неугодните мириси

Каталошки број: 408755

Паковање: 1

950.00 ден

Производ од: