Средство за машинско перење 5кг

QUICK OVERVIEW

– Ср-во за машинско перење на чаши и садови
– Темелно чисти и дава висок сјај
– Намалува корозија на стаклени чаши

Каталошки број: 401779

Паковање: 1

1,550.00 ден

Производ од: