Средство за машинско перење 5.5кг

QUICK OVERVIEW

– Машинско перење на чаши, шоли и чаши
– Ефикасно ги отстранува трагите од кафе и чај
– Содржи избледување на база на хлор

Каталошки број: 401781

Паковање: 1

1,400.00 ден

Browse wishlist
Производ од: