Тоалетна хартија 16ком

QUICK OVERVIEW

• Тоалетна хартија во ролна
• Димензии: 116,7 x 96 мм
• Должина: 18,5 м
• Број на листови во ролна: 156 ком
• Состав: Двослојна хартија – 100% целулоза

Каталошки број: 400130

Паковање: 16

190.00 ден