Тоалетна хартија 8ком

QUICK OVERVIEW

• Тоалетна хартија во ролна
• Димензии: 116,7 x 96 мм
• Должина: 29,5 м
• Број на листови во ролна: 250 ком
• Состав: Трослојна хартија – 100% целулоза

Каталошки број: 481838

Паковање: 8

180.00 ден