Тоалетна хартија – јамбо

QUICK OVERVIEW

– Двослојна хартија – 100% целулоза
– Должина на ролна 130 метри
– Димензии: 9 х 25 см

Каталошки број: 408496

Паковање: 6

100.00 ден

Производ од: