Тоалетна хартија – на листови

QUICK OVERVIEW

– Двослојна хартија – 100% целулоза
– 7500 листови
– Димензии: 22 х 11 см

Каталошки број: 408505

Паковање: 1

1,150.00 ден

Производ од: