Лепак стик 15гр.

QUICK OVERVIEW

• Транспарентен лепак
• За хартија, фотографии, картон без растворувачи
• За канцеларија, училиште и домашна употреба
• Капацитет: 15гр

Каталошки број: GP015

Паковање: 24

20.00 ден

Производ од: