Молив Пастел

QUICK OVERVIEW

• Екстра силен
• Отпорен на кршење
• Ергономски триаголен дизајн
• Лесно и удобно пишување
• Со гума на врвот
• Стандард: ХБ
• Дебелина на црнка: 2.2мм

Каталошки број: 408166

Паковање: 144

15.00 ден

Производ од: