Хемиско пенкало Зое

QUICK OVERVIEW

• Алуминиумско пенкало
• Должина на пишување: околу 1000м
• Дебелина: 0.5мм
• Боја:
– бела

Каталошки број: 81158

Паковање: 50

50.00 ден