Хемиско пенкало валк

QUICK OVERVIEW

• Алуминиумско пенкало
• Должина на пишување: околу 1000м
• Дебелина: 0.5мм
• Боја:
– плава

Каталошки број: 91485

Паковање: 50

50.00 ден