Хемиско пенкало фиона

QUICK OVERVIEW

• Трајно обоено тело изработено од висококвалитетна пластика
• Со цврст врв и клипови
• Должина на пишување: околу 800м
• Дебелина: 0.5мм

Каталошки број: 12405

Паковање: 50

10.00 ден