Прашак за бели алишта 6.5кг

QUICK OVERVIEW

• Премиум прашак за перење на бели алишта, 100 перења
• Температура на перење од 30 до 95 °C
• Блескова чистота на белата облека веке на 30 °C
• Идеален е за домашна и комерцијална употреба
• Успешно ги отстранува дамките уште при првото перење
• Појачана формула за да отстранува дамките на 30 °C
• Прашакот брзо се плакне и не остава траги
• Помага во отстранување на закоравени дамки
• Дава брилијантно чист изглед и мирис на вашата облека
• 6.5 кг

Каталошки број: 11124

Паковање: 1

750.00 ден

Производ од: