Таблети за машина 15ком

QUICK OVERVIEW

• Моќен во борба против нечистотиите во садовите
• Tinmatic multi-function- совршено чисти дури и при ниски температури
• Ги отстранува и најтврдокорните дамки како што се од чај и кафе и дава совршени резултати веќе од 40°.
• Паковање: 15 ком

Каталошки број: 11071

Паковање: 1

90.00 ден

Производ од: