Течен гел за бели алишта 1.5л

QUICK OVERVIEW

• Премиум течен гел за бели алишта, 30 перења
• Ја штити бојата на алиштата
• Идеален е за домашна и комерцијална употреба
• Успешно ги отстранува дамките уште при првото перење
• Температура на перење од 30 до 95 °C
• Појачана формула за да отстранува дамките на 30 °C
• Помага во отстранување на закоравени дамки
• Дава брилијантно чист изглед и мирис на вашата облека
• 1.5 л

Каталошки број: 2201

Паковање: 1

200.00 ден

Производ од: