Течен гел за шарени алишта 3л

QUICK OVERVIEW

• Премиум колор течен гел на шарени алишта, 60 перења
• Ја штити бојата на алиштата
• Идеален е за домашна и комерцијална употреба
• Успешно ги отстранува дамките уште при првото перење
• Температура на перење од 20 до 60 °C
• Појачана формула за да отстранува дамките на 30 °C
• Помага во отстранување на закоравени дамки
• Дава брилијантно чист изглед и мирис на вашата облека
• 3 л

Каталошки број: 10027

Паковање: 1

330.00 ден

Производ од: