Папка со штипка пвц

QUICK OVERVIEW

• Со штипка
• ПВЦ материјал
• Метален механизам
• Дебелина: 2.0мм
• Капацитет: 70 листови, 80гр
• Формат: A4

Каталошки број: WB005A

Паковање: 1

160.00 ден

Производ од: