Хемиски пенкала бал пен

QUICK OVERVIEW

• Дебелина на пишување: 1.0 мм
• Должина на пишување: 800м
• Боја:
– плава

Каталошки број: XH2152

Паковање: 12

10.00 ден

Производ од: