Самолеплив нотес 100 х 150

QUICK OVERVIEW

• Идеален за оставање пораки и потсетници
• Број на лисја: 100
• Големина: 100 x 150мм
• Тежина: 75гр

Каталошки број: g3389

Паковање: 1

120.00 ден

Производ од: