Апарат за сапун пена

QUICK OVERVIEW

– Лесна монтажа
– Лесно и едноставно полнење
– Пластично куќиште отпорно на удари
– Капацитет 500мл.
– Материјал: Пластика
– Боја: Бела

Произведено во Германија

 

Каталошки број: 402120

Паковање: 1

1,700.00 ден

Производ од: