Дигитрон ДГ910

QUICK OVERVIEW

• Канцелариски дигирон со 12-цифрен дисплеј
• Двојно напојување (соларно и батерија)
• Стандардни математички функции
• Дупла нула
• Силно пластично куќиште

Каталошки број: 405410

Паковање: 1

450.00 ден

Производ од: