Тетратки А5 52л. Спирит лукс

QUICK OVERVIEW

• Листови: 80гр
• Корица: 300гр
• 52 листови
• линии
• Формат: А5

Каталошки број: 408418

Паковање: 120

45.00 ден

Производ од: