Тетратки А5 52л. Спирит лукс

QUICK OVERVIEW

• Листови: 80гр
• Корица: 300гр
• 52 листови
• Тесни и широки, линии
• Формат: А5
• 2x мотиви

Каталошки број: 409257, 409255

Паковање: 120

45.00 ден

Производ од: