Тетратки А4 52л. Спирит лукс

QUICK OVERVIEW

• Листови: 80гр
• Корица: 300гр
• 52 листови
• Линии
• Формат: А4
• 6x мотиви

Каталошки број: 402713

Паковање: 60

90.00 ден

Производ од: