Тетратки А4 52л. Спирит лукс

QUICK OVERVIEW

• Листови: 80гр
• Корица: 300гр
• 52 листови
• Коцки, Чисти, Линии
• Формат: А4
• 6x мотиви

Каталошки број: 409197, 409195, 409196

Паковање: 60

90.00 ден

Производ од: