Вреќи за ѓубре 70×110 20ком. Црни

QUICK OVERVIEW

  • Пакување: 20 ком.
  • Боја: црна
  • Димензии: 70 x 110 см.

Каталошки број: 27201

Паковање: 12

120.00 ден

Производ од: