Корпа за ѓубре 25л.

QUICK OVERVIEW

• Пластичен материјал
• Боја: бела, црна
• Димензии: 330 x 220 x 490
• Капацитет: 25л

Каталошки број: 742

Паковање: 1

2,500.00 ден

Производ од: