Торба за лаптоп

QUICK OVERVIEW

• Елегантна деловна торба
• За големината на лаптопот: 15,6 инчи
• Добра внатрешна организација
• Џебови и прегради
• Патенти
• Ултра лесен и водоотпорен материјал
• Засилена ергономска рачка
• Флексибилна и стилска лента за рамо
• Максимална удобност при патувањето

Каталошки број: 92257

Паковање: 1

950.00 ден