Торба за лап топ

QUICK OVERVIEW

• Елегантна деловна торба
• За големината на лаптопот: 14 инчи
• Добра внатрешна организација
• Џебови и прегради
• Патенти
• Ултра лесен и водоотпорен материјал
• Засилена ергономска рачка
• Флексибилна и стилска лента за рамо
• Максимална удобност при патувањето

Каталошки број: SB2002

Паковање: 1

900.00 ден

Производ од: