Плутена табла 45 х 60

QUICK OVERVIEW

•  Алуминиумска рамка
•  Дебелина на табла: 80мм
•  Димензии:
– 45см х 60см

Каталошки број: SW1002

Паковање: 1

600.00 ден

Производ од: