Бушалица МП12

QUICK OVERVIEW

• Метален механизам
• Метално куќиште
• Капацитет: 12 листови
• 2 дупки со дијаметар: 6мм

Каталошки број: PP8231

Паковање: 1

150.00 ден

Производ од: