Корпа за ѓубре клик клак 5л.

QUICK OVERVIEW

• Пластичен материјал
• Со подвижен капак
• Бела боја
• Капацитет: 5л

Каталошки број: 403389

Паковање: 1

220.00 ден

Производ од: