Корпа за ѓубре клик клак 10л.

QUICK OVERVIEW

• Пластичен материјал
• Со подвижен капак
• Бела боја
• Капацитет: 10л

Каталошки број: 403403

Паковање: 1

300.00 ден

Производ од: