Маус за пц wi fi

QUICK OVERVIEW

• Инсталација: USB конектор
• Големина на производот: 110 x 65 x 40мм
• Број на копчиња: 3
• Домет: 10 метри
• Напон на работа: 1.5V

Каталошки број: 409034

Паковање: 1

800.00 ден

Производ од: