Коцка за прибелешка пвц 90 х 90

QUICK OVERVIEW

• Листови во ПВЦ држач
• Големина на лист: 90 x 90 x 90мм
• Големина на коцка: 95 x 95 x 95мм
• Број на листови: 900

Каталошки број: 409149

Паковање: 1

160.00 ден

Производ од: