Гарнитура пенкала Бамбо

QUICK OVERVIEW

• Eксклузивнo, високо квалитетен сет за пишување
• Во комплет: 1 пенкало + 1 технички молив

Каталошки број: IN 1102100

Паковање: 1

250.00 ден