Текст маркер Неон Мини 6 ком.

QUICK OVERVIEW

  • • Текст маркер на водена основа
  • • Кос врв
  • • Брзо сушење, без мирис
  • • Ширина на линија 1 – 4  мм.
  • • Сортирани 6/1
  • • Погодно за сите видови хатија

Каталошки број: 409173

120.00 ден