Текст маркер Пастел Мини 6 ком,

QUICK OVERVIEW

  • • Текст маркер на водена основа
  • • Кос врв
  • • Брзо сушење, без мирис
  • • Ширина на линија 1 – 4  мм.
  • • Сортирани 6/1
  • • Погодно за сите видови хатија

Каталошки број: 409180

120.00 ден

Производ од: