Папка пвц со ластик

QUICK OVERVIEW

• Полипропилен материјал
• Обложена со висок сјај
• 2 ластици
• Димензија: 254 х 364мм
• Формат: А4
• Боја:
– лилава

Каталошки број: 409654

120.00 ден

Производ од: