Папка пвц со ластик

QUICK OVERVIEW

• 2 еластични врвки во боја на папката
• Мат боја
• Формат: A4
• Дебелина: 350мик
• Димензија: 254 x 364мм
• Боја:
–жолта

Каталошки број: 409290

120.00 ден

Производ од: